God Jul

Emma & Smári Emma & Smári

God Jul & Gott Nytt träningsår önskar vi er alla. Tack för detta år, för erat förtroende att få träna era ögonstenar samt att jag får dela med mig av min egna kunskap. Och att ni troget kommer på kurserna som anordnas.

Vi drar igång igen den 16/1 med teorikväll där Johan Häggberg föreläser om de viktiga bitarna i hästarnas träning samt ger oss tips och verktyg i träningsarbetet. Detta är steg 1 av 4 tillfällen. En mycket uppskattad föreläsning av de som tidigare gått på denna. Läs mer om detta under fliken Kurser.

Den 17/1 kör vi första kursen för säsongen 2016. Då är vi i Lövåsens Ridhus och rider för Johan Häggberg. Finns i dagsläget 7 platser kvar.

Efter nyår finns lediga platser för inridning, tillridning och träning av häst
Välkomna 2016

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter