Flyttdags!

Vår fina gård Vår fina gård

Det pirrar i hela kroppen, för snart är det dags för flytt!!! Helt galet va fort tiden går och äntligen ska vi få flytta till vår drömgård. Här på Mörtjsötorp rullar det på för fullfart in i det sista. Kurserna är fullbokade, lektioner hålls i veckodagarna, träningshästar kommer och går- fantastiskt kul med så stort intresse. När vi kommer upp till Dalarna så kommer jag fortsätta med lektioner och träningshästar, men de flesta kurser kommer anordnas på Mörtjötorp då gården är perfekt för sådan verksamhet, då det finns boende, lunchlokal och boxar. Det första som sker är att när vi kommer upp till Dalarna är att renovera huset så det kommer ta upp mycket tid och energi, men det kommer bli fantastiskt roligt. Har ni vägarna förbi så välkommen in för en kopp kaffe, slå en pling innan bara =D

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter