God fortsättning!

Jag och min fina Katla Jag och min fina Katla

God fortsättning på er! Mitt och Smáris år börjar tyvärr inge vidare, han har fått behandling i båda sina framknän och nu äntligen börjar han bli bättre. Katla gör däremot framsteg hela tiden i sin utbildning och jag blir så lycklig av den lilla hästen, tur att jag har henne nu när Smári varit dålig. Katla och jag kommer åka och träna för Ia Lindholm nu under våren, det ser jag fram emot.
Vi kommer få tillgång till gården en månad tidigare än planerat så i april börjar renoveringen, det är ju snart! Längtar massor! Hemma på gården Mörtsjötorp arrangeras kurser och lektioner för fullt och allt blir fullbokat, jätteskoj! Även februari månad är fullbokad med träningshästar, väldigt roligt!
I sommar kommer jag anordna ridläger för vuxna på Mörtsjötorp, läs mer på hemsidan ang kurser och ridläger så du inte missar en plats, www.mortsjotorp.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter