Välkommen till Barigårds Ishestar!

Välkommen till min hemsida.
Verksamheten och gården finns i Arkhyttan som ligger mellan Hedemora och Falun i Stora Skedvi. Här på hemsidan finner du information om min verksamhet. Jag håller lektioner, kurser samt tar emot hästar för träning, tillridning, rehabträning & vidareutbildning.
Instruktör som gästar gården kontinerligt är Anne-Marie Röst.
 

Gården

Gården Olers Gården Olers

Gården Ol-Ers.
På gården finns det stora halmade/spånade ligghallar samt 7 stora hagar. Stall med 4st stora boxar. Vi belyst ridbana 20x40, rundcorall och ovalbana. Vi tar emot enstaka inackorderingar på gården. Läs mer om gården, klicka här.

***Nyheter***

2015 > 03

Skönt att få några lediga dagar över påsken, nu när det är stort tryck på kurser under våren, vilket också roligt såklart! Ha en skön påsk så ses vi snart igen :-D

Läs hela inlägget »
Utsikt Mörtaberget Utsikt Mörtaberget

Jag anordnar 2 st ridläger detta år! Ett vuxenläger hemma på Ol-Ers och ett ungdomsläger på Mörtsjötorp. Läs mer om lägrena under fliken ridläger. Välkomna

Läs hela inlägget »

Nu är ridbanan alldeles snart klar! Den ska bara torka upp så är den sedan redo för att användas. Vi har inte fått på staket ännu men den fungerar att rida på ändå, så snart kan jag ta emot elever här hemma på Ol-Ers. Välkomna!

Läs hela inlägget »